• Volontär secondhand.se

  Att vara volontär på Secondhand.se är att göra skillnad. Uppdraget kan se ut på lite olika sätt. Var passar du bäst?

  Produktspecialist
  Älskar du oljemålningar, kan du allt om Pokémon eller är du en fena på smycken? Kanske är glaskonst, klockor eller Märklin-tåg din grej?  Vi får in en stor mängd fantastiska gåvor från alla produktkategorier och välkomnar alltid personer som kan kontrollera eller värdera dem.  På köpet blir du ännu bättre på din specialitet! 

  Som produktspecialist är det en fördel att vara på plats i Borås men det kan även gå att volontära på distans. 

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

  Modescout
  Är du trendkänslig, modemedveten och har fingertoppskänsla för vad som är ett guldkorn eller inte? Har du koll på kvalitet och ser stylingpotentialen i udda godbitar? Då kan du bli en viktig länk i vår verksamhet!

  Vi får in mängder av kläder och andra varor till vårt lager i Borås varje dag. Som modescout är du med och går igenom dessa för att hitta guldkornen, som sedan läggs ut till försäljning på secondhand.se eller i någon av våra butiker.

  Som modescout behöver du vara på plats i Borås för att ta del av alla fantastiska plagg.

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

  I fotostudion
  Är du trendsäker och duktig på att få till outfits och stilleben så där fabulous som bara vissa kan? Gillar du att fota också? Då kan du få chansen att utveckla dina förmågor och göra en massa gott på samma gång, som stylist- och fotografvolontär på Secondhand.se.

  Vi får in mängder med nya varor varje dag. Guldkornen väljs ut, stylas och fotas i vår studio i Borås. Vi jobbar snabbt och effektivt för att hinna få upp alla varor på webben, så ju mer stilsäker du är desto bättre.

  Vår fotostudio finns i Borås, så som stylist- och fotografvolontär är du varmt välkommen till Borås.

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

  På webben
  Är du stjärna på Instagram eller älskar att blogga om ämnen som går i linje med Secondhand.se? Hållbart mode, second hand, styling, miljömedvetenhet, diy etcetera. Då kanske du vill bli volontär som digital marknadsförare? Ett kul samarbete där du utvecklar dina skills i copy och samtidigt gör en fin gärning. För du vet väl att de pengar som Erikshjälpen får in genom Secondhand.se går till hjälpinsatser för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden?

  Att skriva texter för publicering på secondhand.se eller sociala medier fungerar prima att göra på distans. 

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

Anmäl ditt intresse här: